Οριακά χαμηλότερα τα αμερικανικά παράγωγα

Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 14:35
UPD:14:35
REUTERS/LUCAS JACKSON

Οριακά χαμηλότερα κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα σήμερα, με τους επενδυτές να αναμένουν τα στοιχεία για τον κλάδο των υπηρεσιών στην αμερικανική οικονομία, καθώς και τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του έτους από δεικτοβαρείς εισηγμένες.

Στις 14:35, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,2% στις 2.105 μονάδες, ενώ κατά 27 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.967 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Fiat Chrysler Automobiles σημειώνει κέρδη 1,7%, καθώς ανέφερε ότι είναι πάρα πολύ κοντά στην επιλογή αναδόχων συμβούλων, οι οποίοι θα αναλάβουν την πώληση της μονάδας της Ferrari.

Η αναβάθμισή της σύστασής της από την Jefferies Group σε buy, οδηγεί τη μετοχή της Tesla Motors στο +5%. Η αναβάθμιση και της Netflix σε buy, από την Bank of America, οδηγεί τη μετοχή της στο +3,1%.

Επίσης, η Jarden ενισχύεται κατά 3,7%, μετά τη δήλωση του μεγαλοεπενδυτή και ιδρυτή της Pershing Square Capital Management, William Ackman, ότι η μετοχή της είναι σημαντικά υποτιμημένη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα