Οριακά πτωτικά τα αμερικανικά παράγωγα

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 14:26
UPD:14:28
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Με μικρές απώλειες κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, με τους επενδυτές να αναμένουν σήμερα η Federal Reserve να διαβεβαιώσει ότι η νομισματική πολιτική δεν θα αλλάξει, τουλάχιστον τους επόμενους λίγους μήνες.

Στις 14:27, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,1% στις 2.109,50 μονάδες, ενώ κατά 17 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 18.041 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Twitter κινείται με απώλειες 0,4%, μετά το χθεσινό -18% που προκλήθηκε από τη διαρροή των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου. Τα προσαρμοσμένα κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 7 σεντς ανά μετοχή και τα έσοδα της διαμορφώθηκαν στα 436 εκατ. δολάρια.

Στον αντίποδα, η GoPro σημειώνει κέρδη 11,2%, μετά την ανακοίνωση ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 52%, ήτοι στα 16,6 εκατ. δολάρια ή 11 σεντς ανά μετοχή.

Σήμερα αναμένεται η ολοκλήρωση της διήμερης συνεδρίασης της νομισματικής επιτροπής της Federal Reserve (FOMC), όπου γίνεται η αποτίμηση των οικονομικών στοιχείων, προκειμένου να ρυθμιστεί η νομισματική πολιτική. Όπως αναφέρουν οι αναλυτές, η Fed να προχωρήσει σε αύξηση του επιτοκίου τον Ιούνιο, με την αγορά να εκτιμά ότι πιθανότατα να γίνει αυτό τον προσεχή Σεπτέμβριο.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα