Δωρεάν τρίμηνη σύνδεση στο Διαδίκτυο προσφέρει η Cosmote

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2001 13:42
UPD:13:44

Δωρεάν τρίμηνη σύνδεση στο Internet για την περίοδο των εορτών προσφέρει στους νέους της συνδρομητές η Cosmote, με τη συνεργασία της ΟΤΕnet. Oπως ανακοινώθηκε σχετικά, με κάθε νέα σύνδεση στο Βασικό Πρόγραμμα 1 της Cosmote, η οποία θα ενεργοποιηθεί μεταξύ 10 και 31 Δεκεμβρίου 2001, παρέχεται τρίμηνη δωρεάν σύνδεση στο Internet (Fast Gate BASIC ISDN 64Kbps) με την OTEnet, αξίας 30.090 δραχμών. Η σύνδεση αυτή της ΟΤΕnet προσφέρει στους χρήστες υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Internet μέσω γραμμής ISDN.

Η διαδικασία απόκτησης είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται αίτηση, τονίζεται στην ανακοίνωση, αρκεί ο συνδρομητής να στείλει γραπτό μήνυμα (SMS) με τη λέξη otenet από το κινητό του στον αριθμό 1651, δύο ημέρες μετά την εγγραφή του στο πρόγραμμα της Cosmote. Αυτομάτως, επιστρέφεται στον πελάτη γραπτό μήνυμα με δεκαπενταψήφιο κωδικό αριθμό (PIN), που απαιτείται για την ενεργοποίηση της σύνδεσης στο Ιnternet. Στη συνέχεια ο συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει τη σύνδεσή του με την OTEnet από οποιονδήποτε υπολογιστή εντός 15 ημερών από την ενεργοποίηση της σύνδεσης Cosmote.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Cosmote στον αριθμό 164, καθώς και στις ιστοσελίδες των δύο εταιριών (www.cosmote.gr και www.otenet.gr).

Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργιών που αναπτύσσονται μεταξύ των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και το μέγιστο όφελος των πελατών τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα