Τέρνα Ενεργειακή: Επιστροφή κεφαλαίου 0,09 ευρώ ανά μετοχή

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 13:38
UPD:13:39

Την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,09 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας Τέρνα Ενεργειακή που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 9.838.296,00 ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους του ειδικού αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,30 ευρώ σε 0,39 ευρώ και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 9.838.296,00 ευρώ με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,39 ευρώ σε 0,30 ευρώ και την επιστροφή του ποσού της μείωσης, 0,09 ευρώ ανά μετοχή, στους μετόχους.

Η Γ.Σ. ενέκρινε επίσης ομόφωνα τη διεύρυνση του εταιρικού σκοπού, η οποία κρίνεται αναγκαία εν όψει νέων δραστηριοτήτων που ενδιαφέρεται να αναπτύξει στο μέλλον η εταιρεία, με την προσθήκη της παρακάτω παραγράφου: «Η αυτοτελής συμμετοχή ή/και συνεργασία με οποιοδήποτε τρόπο σε νομικά πρόσωπα οιασδήποτε μορφής , εταιρείες και κοινοπραξίες, ημεδαπές ή αλλοδαπές στην Ελλάδα ή την αλλοδαπή, για την χρηματοδότηση μελέτη, κατασκευή, διαχείριση, ανάπτυξη, λειτουργία και εκμετάλλευση παντός είδους έργων και εγκαταστάσεων, αυτοχρηματοδοτούμενων ή συγχρηματοδοτούμενων έργων, συμπεριλαμβανομένων έργων παραχώρησης και ΣΔΙΤ καθώς και η παροχή υπηρεσιών συντήρησης, τεχνικής λειτουργίας και διαχείρισης και πάσης φύσεως υπηρεσιών σχετικών με αυτά».
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΤΕΝΕΡΓ



Σχολιασμένα