Aldemar: Επενδύσεις άνω των 2,5 εκατ. ευρώ στη Ρόδο

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 14:48
UPD:14:53
FLICKR/aldemarhotels

Επενδύσεις άνω των 2,5 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο ξενοδοχειακός όμιλος Aldemar, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών του στην Ρόδο.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν έργα αναβάθμισης του ενός εκ των δυο ξενοδοχείων ιδιοκτησίας του ομίλου στη Ρόδο, ώστε ανακαινισμένο να υποδεχτεί εφέτος τις τουριστικές αφίξεις στο νησί.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του ομίλου Aldemar Resort, επεσήμανε ότι πλέον το Paradise των 600 δωματίων, στο οποίο έγιναν οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης, μετονομάζεται σε Amilia Mare. Οι εργασίες, οι οποίες όπως τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος, πραγματοποιήθηκαν από «ελληνικά χέρια», αφορούν την ανακαίνιση των δωματίων, του κεντρικού εστιατορίου, αλλά και άλλων υποδομών περιμετρικά.

Με την παρούσα επένδυση και με την αλλαγή του μίγματος μάρκετινγκ του ομίλου, ήτοι την αλλαγή της «ταυτότητάς» του (rebranding) και της επανατοποθέτησης του προϊόντος που προσφέρει (repositioning) σε νέες αγορές πέραν τη ρωσικής, η Aldemar επιχειρεί να μετριάσει μεταξύ άλλων τις απώλειες που θα έχει φέτος η ελληνική αγορά από τους ταξιδιώτες εκ Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο, τα μηνύματα κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι φέτος, σύμφωνα με τον κ. Αγγελόπουλο. Οι κρατήσεις του Μαΐου δείχνουν πτώση 40% σε σχέση με πέρυσι και οι φόβοι για αρνητικό πρόσημο στις αφίξεις στο σύνολο του έτους είναι υπαρκτοί.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα