Νέα μειωμένα τιμολόγια από τη FORTHnet

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2004 20:09

Η χρέωση ανά δευτερόλεπτο και στις αστικές κλήσεις και στα προγράμματα των «αγαπημένων προορισμών», είναι τα δύο νέα στοιχεία της τιμολογιακής πολιτικής της FORTHnet, τα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, οδηγούν σε μείωση έως και 33% της μηνιαίας τηλεφωνικής δαπάνης των συνδρομητών της.

Συγκεκριμένα οι αστικές κλήσεις χρεώνονται πλέον ανά δευτερόλεπτο μετά τα δύο πρώτα λεπτά ομιλίας (χρέωση 0,024 ευρώ/λεπτό. Τις Κυριακές 0,0239 ευρώ/λεπτό).

Οι υπεραστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται τις Κυριακές, χρεώνονται ως αστικές. Στις υπεραστικές κλήσεις, η χρέωση εξακολουθεί να γίνεται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο χρόνου ομιλίας και συνεχίζει να είναι 0,050 ευρώ/ λεπτό.

Σε ό,τι αφορά τα νέα προγράμματα «αγαπημένων προορισμών», δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές FORTHnet να επιλέξουν χωρίς χρέωση παγίου, έως και οκτώ προορισμούς (δύο αστικούς αριθμούς, δύο υπεραστικούς αριθμούς, δύο κινητά και δύο διεθνείς κωδικούς κλήσης) και να καλούν προς αυτούς με επιπλέον έκπτωση έως και 4% από τον τιμοκατάλογο της βασικής υπηρεσίας FORTHnet.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική, καθώς και τα νέα προγράμματα υπηρεσιών, ισχύουν από την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα