ΧΑ: Aνακοινώσεις

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2004 16:45

ALPHA BANK Α.Ε.

06. 02. 2004

Δελτίο Τύπου

Η Αlpha Bank γνωστοποιεί ότι θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2003, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2004, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: - ώρα 08:30: Έκδοση Δελτίου Τύπου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της Τραπέζης στο διαδίκτυο (www.alpha.gr) και την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr). - ώρα 10:00: Παρουσίαση σε αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές στο Κεντρικό Κτήριο της Τραπέζης, Σταδίου 40, 3ος όροφος. - ώρα 12:30: Συνέντευξη τύπου του κ. Γιάννη Σ. Κωστόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Αlpha Bank, στο Κεντρικό Κτήριο της Τραπέζης, Σταδίου 40, 3ος όροφος. - ώρα 16:00: Ενημέρωση διεθνών αναλυτών και επενδυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιασκέψεως, οι λεπτομέρειες της οποίας θα κοινοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

ΑΛΤΕ Α.Τ.Ε.

06. 02. 2004

Ανακοίνωση

Η εταιρία ΑΛΤΕ ΑΤΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Παρακολουθούμε με έκπληξη την σημερινή πορεία των αξιών του Ομίλου και πληροφορούμαστε ότι πρόκειται για αντίδραση της αγοράς σε φήμες περί της ρευστότητας του Ομίλου. Τις φήμες αυτές τις θεωρούμε παντελώς ανυπόστατες. Όλες οι εταιρίες του Ομίλου είναι ενήμερες ως προς τις υποχρεώσεις τους, ο δανεισμός έχει μειωθεί δραστικά, και τα αποτελέσματα όλων των εταιρειών του Ομίλου προβλέπονται αυξητικά σε σχέση με της προηγούμενης χρήσης. Ειδικότερα, ο κατασκευαστικός κλάδος (ΑΛΤΕ) διαθέτει ανεκτέλεστο υπόλοιπο ύψους 300 εκ. Ευρώ ενώ η κερδοφορία για το έτος 2003 θα κυμανθεί σε 17 εκ. Ευρώ. Ομοίως αυξημένη θα είναι και η κερδοφορία των λοιπών εταιριών του Ομίλου.›

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε.

06. 02. 2004

Δελτίο Τύπου

Η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η εταιρία PC SYSTEMS στο πλαίσιο της δυναμικής συμμετοχής της σε σημαντικά έργα αναβάθμισης στον χώρο της πληροφορικής, υπέγραψε σύμβαση με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος. Το συγκεκριμένο έργο αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού για την αναβάθμιση του δικτύου του Διοικητικού Μεγάρου του Ο.Τ.Ε. καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης κατά τον χρόνο εγγύησης του εξοπλισμού (H/W και S/W). Mε το έργο αυτό, επιτυγχάνεται η ταχύτητα πρόσβασης των χρηστών (από 10 Μbps σε 100 Μbps) στο τοπικό δίκτυο του Διοικητικού Μεγάρου του Ο.Τ.Ε. Με το νέο εξοπλισμό γίνεται χρήση Multi Layer Switching, το οποίο αυξάνει δραματικά την ταχύτητα δρομολόγησης πακέτων μεταξύ των Virtual Lans που υλοποιούνται μέσα στο δίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο του έργου υλοποιήθηκε με δικτυακά προϊόντα της CISCO SYSTEMS, προϊόντα στα οποία η PC SYSTEMS μέσω των πιστοποιημένων μηχανικών της και των στελεχών των πωλήσεων, έχει υψηλό επίπεδο κατάρτισης και τεχνογνωσίας. Υπενθυμίζεται ότι η PC SYSTEMS είναι Cisco Silver Partner γεγονός που της παρέχει τη δυνατότητα σχεδίασης και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε προϊόντα της CISCO SYSTEMS προσφέροντας ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η PC SYSTEMS αποτελεί τη βασική μονάδα του Ομίλου Πουλιάδη στο χώρο του Systems Integration. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρίας εστιάζονται στο σχεδιασμό, διάθεση, υποστήριξη, εκπαίδευση και συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων, στην παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας στους τομείς της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, στην ολοκλήρωση συστημάτων και στην παραγωγή επιχειρηματικού λογισμικού.›

ALPHA BANK A.E.

06. 02. 2004

Δελτίο Τύπου

H Alpha Bank ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται, από την 28η Ιανουαρίου 2004, στο δείκτη FTSE Eurotop 300, ο οποίος περιλαμβάνει τις 300 μεγαλύτερες εταιρίες εισηγμένες σε Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια. H Alpha Bank σήμερα κατατάσσεται στην 194η θέση και προηγείται όλων των ελληνικών εταιριών που συμμετέχουν στο δείκτη. H Alpha Bank θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2003 την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2004.

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.

06. 02. 2004

Γνωστοποίηση

Γνωστοποιείται από την εταιρία ότι ο κ. Κωνσταντίνος Νάτσης ανέλαβε τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή της εταιρίας, σε αναπλήρωση του κ. Νικόλα Πεφάνη, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία.

VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.

06. 02. 2004

Γνωστοποίηση

Η Vodafone - Πάναφον A.E.E.T ανακοινώνει την παραίτηση του κου Σωκράτη Κόκκαλη από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αξίωμα που κατείχε από τις 4/4/2001 και την αντικατάσταση του από τον κ. Emanuele Tournon. Ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης σφράγισε με την παρουσία του την δωδεκάχρονη ιστορία της εταιρείας. Με την ενεργό συμμετοχή του στη δημιουργία της Panafon στις αρχές της δεκαετίας του 1990, υπήρξε στην ουσία ο εμπνευστής του οράματος της έλευσης της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Η Panafon με τη σημαντική συμβολή και υποστήριξη του κου Σωκράτη Κόκκαλη αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα ανάπτυξης μιας εταιρείας στην ιστορία της Ελληνικής οικονομίας. Αυτή η πορεία συνέβαλε ουσιαστικά στη περαιτέρω σύνδεση της Panafon με την οικογένεια και το όνομα της Vodafone, δίνοντάς της την ισχύ και τον δυναμισμό μιας σύγχρονης παγκόσμιας εταιρείας. Η πορεία του κου Σωκράτη Κόκκαλη στην εταιρεία ξεκίνησε στις 11/5/1992 όταν ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έως την 1/10/1992. Στη συνέχεια διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και στις 4/4/2001, εκλέγεται εκ νέου πρόεδρος του Δ.Σ. Μετά την παραίτηση του κου Σωκράτη Κόκκαλη, καθήκοντα νέου πρόεδρου στο Δ.Σ της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Emanuele Tournon. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Vodafone-Πάναφον A.E.E.T έκανε δεκτή τη παραίτηση του κου Iain Craig από την θέση του ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ, ενώ παράλληλα εκλέγονται ως εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Σωκράτης Κομινάκης και Χαράλαμπος Μαζαράκης. Μετά τις παραπάνω αλλαγές η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας διαμορφώνεται ως εξής: Emanuele Tournon - Πρόεδρος Δ.Σ. - μη εκτελεστικό μέλος, Γεώργιος Κορωνιάς - Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Vittorio Colao - Mη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Pietro Guindani - Mη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Timothy James Harrabin - Mη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Σωκράτης Κομινάκης - Εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Χαράλαμπος Μαζαράκης - Εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Δημήτρης Χατζηγρηγοριάδης - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.. Το Δ.Σ. της εταιρείας ευχαριστεί τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη για την πολύτιμη συνεισφορά του στη δημιουργία, εδραίωση και ανάπτυξη της Vodafone Panafon A.E.E.T.

ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π.

06. 02. 2004

Δελτίο Τύπου

Η εταιρία ΡΕΒΟΪΛ ΑΕΕΠ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Δύο νέα πρατήρια καυσίμων και εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής εταιρείας REVOIL το οποίο αριθμεί πλέον 226 πρατήρια. Το 1ο νέο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Λάππα Αχαϊας, κοντά στην παραλία της Καλογριάς και στο αεροδρόμιο του Αράξου. Λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κ. Γεωργιοπούλου Δήμητρας. Διαθέτει βενζίνες: Αμόλυβδη 95 οκτανίων, LRP (super clean), πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης. Στο πρατήριο λειτουργεί λιπαντήριο, πλυντήριο και auto market. Το 2ο νέο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γαβαλού της Μακρυνείας Μεσολογγίου και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Τσιτσέλη Γεωργίου. Διαθέτει βενζίνες: Αμόλυβδη 98 οκτανίων, Αμόλυβδη 95 οκτανίων, LRP (super clean), πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης. Στο πρατήριο λειτουργεί λιπαντήριο, πλυντήριο και auto market. Και τα δύο πρατήρια διαθέτουν την πλήρη σειρά λιπαντικών REVOIL. Τα λιπαντικά REVOIL, παρασκευάζονται από πρωτογενή ορυκτέλαια και ικανοποιούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών κινητήρων στον κόσμο. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής των λιπαντικών REVOIL είναι πιστοποιημένες κατά το ISO 9001:2000.›

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε.

06. 02. 2004

Πώληση Ιδίων Μετοχών

Η εταιρία Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕ γνωστοποιεί ότι πώλησε την 5η Φεβρουαρίου 2004 5.000 ίδιες μετοχές της, με μέση τιμή πώλησης 8, 2678 ευρώ ανά μετοχή. Η εταιρία κατέχει πλέον 68.250 ίδιες μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 0,40% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

06. 02. 2004

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι την 4.2.2004 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύστασης της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΦΑΡΜΑ ΟΡΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ στην οποία η εταιρία μετέχει σε ποσοστό 99%. Η νεοσυσταθείσα εταιρία, κατόπιν αύξησης του κεφαλαίου της, θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα της παραγωγής τροφίμων ολοκληρωμένης διαχείρισης.

COMM GROUP Α.Ε.

06. 02. 2004

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών 58/28.12.2000, από την έκδοση Ομολογιακού Δανείου της COMM GROUP Α.Ε. με καταβολή μετρητών, που έγινε με βάση την από 28/06/02 απόφαση Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και την από 22/01/2003 και 21/04/2003 απόφαση του Δ.Σ. αντλήθηκαν κεφάλαια ποσού 9.000.000 ευρώ. Η έκδοση του ομολογιακού δανείου πιστοποιήθηκε στις 12/06/2003. Τα έξοδα της συγκεκριμένης έκδοσης ανήλθαν σε 63 χιλ. ευρώ. Ο αριθμός ομολογιών που εκδόθηκαν ήταν 100.000 ανώνυμες ομολογίες. Τα προαναφερόμενα κεφάλαια, διατέθηκαν μέχρι 30/06/2003, σε σχέση με τα αναφερόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο, ως ακολούθως: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2003: Α’. Δαπάνες έκδοσης: Ποσό επένδυσης: 100.000 ευρώ. Έως 30/06/2003: 62.809 ευρώ. Διαφορά: 37.191 ευρώ. Β’. Μείωση τραπεζικού δανεισμού: Ποσό επένδυσης: 8.900.000 ευρώ. Έως 30/06/2003: 8.937.191 ευρώ. Διαφορά: - 37.191 ευρώ. Σύνολο: Ποσό επένδυσης: 9.000.000 ευρώ. Έως 30/06/2003: 9.000.000 ευρώ. Διαφορά: 0. Σημείωση: Τα ανωτέρω ποσά είναι οριστικά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα