Στρατηγική συμμαχία MasterCard International - ΑBN AMRO

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2004 13:22

ΠΟΛΥΕΤΗ στρατηγική συμμαχία υπέγραψαν η τράπεζα ABN AMRO N.V. και η MasterCard International. Βάσει της συμφωνίας, η MasterCard θα είναι η προτιμητέα κάρτα πληρωμών της τράπεζας σε περισσότερες από 60 χώρες. Η MasterCard θα συνεργασθεί με την ABN AMRO για να αναπτύξουν τα ισχύοντα προγράμματα συναλλαγών τους και να ενισχύσουν την είσοδό τους σε νέες αγορές.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργασθούμε με την ABN AMRO σε παγκόσμιο επίπεδο και να επεκτείνουμε τα προγράμματα πληρωμών της με την MasterCard», δήλωσε ο Alan Heuer, Senior Executive Vice President της MasterCard.

«Η στρατηγική της MasterCardείναι να αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη των πελατών μας και να εργαζόμαστε για να βελτιώνουμε την κερδοφορία τους. Θα χρησιμοποιήσουμε όλη μας την τεχνογνωσία στον τομέα των συναλλαγών, προκειμένου να υποστηρίξουμε την ABN AMRO να δημιουργήσει καινοτομικά προϊόντα και στρατηγικές που θα την βοηθήσουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων».

Ο Gerard Hartsink, Senior Executive Vice President, της ABN AMRO δήλωσε από την πλευρά του: «Η απόλυτη πρόκληση αυτής της συμμαχίας είναι να δημιουργήσει αξία, τόσο στις ώριμες όσο και στις καινούριες αναπτυσσόμενες . Καταφέραμε να αναπτύξουμε μια συνεργασία με την MasterCard που θα ωφελήσει όλες τις πλευρές. Η συμφωνία παγκοσμίου βεληνεκούς με την MasterCard θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας και συνέργιες κόστους για την επιχείρησή μας».

Η ΑBN AMRO θα συνεχίσει την στρατηγική συνεργασίας με αρκετές εταιρείες πληρωμών σε επιλεγμένες αγορές, η MasterCard όμως θα είναι ο προτιμητέος επιχειρηματικός συνεργάτης της ABN AMRO και προτιμητέα κάρτα συναλλαγών διεθνώς.

Ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της συνεργασίας για την ABN AMRO θα είναι η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου MasterCard στην μητρική της αγορά, την Ολλανδία, εστιάζοντας στη συνεχή καινοτομία των προϊόντων και αυξάνοντας την κερδοφορία της τρέχουσας αγοράς καρτών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα