Ασπίς Πρόνοια: Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πολυτεχνείο Κρήτης

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2004 13:55

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πολυτεχνείο Κρήτης εξασφάλισε η Ασπίς Πρόνοια στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πολιτικής της, αναβαθμίζοντας σε ανωτάτου επιπέδου το πρόγραμμα κατάρτισης των στελεχών πωλήσεων της εταιρείας.

Υπογραμμίζεται ότι το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ασπίς Πρόνοια κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ομοειδών Κέντρων με 95% ποσοστό επιτυχίας των εκπαιδευθέντων σε αυτό κατά τις εξετάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης. Επιπλέον πρόκειται για αναγνωρισμένο από το κράτος φορέα εκπαίδευσης διαμεσολαβούντων.

Διευκρινίζεται δε, ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 210 σεμινάρια κατά το 2003, τα οποία παρακολούθησαν περίπου 2.520 άτομα. Τα σεμινάρια επιμερίστηκαν στους ακόλουθους τομείς : Διαμεσολαβούντων, Management, Πωλήσεων, Χρηματοοικονομικών, Υποστήριξης Υποκ/των, Πληροφορικής, Ζωής και Ζημιών.

Επίσης, σε βραχύ χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν συνεργασίες και με άλλα Πανεπιστήμια, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας.

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2004 στα κεντρικά γραφεία της Ασπίς Πρόνοια Α.Ε.Γ.Α., παρουσία νόμιμης επιτροπής, η 49η κλήρωση της παλαιάς σειράς Τίτλων καθώς και η 1η κλήρωση της νέας σειράς Τίτλων Κεφαλαιοποίησης της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι σε κάθε παλαιό τίτλο κατεβλήθη αμέσως το ποσό των 1.467,33 ευρώ και σε κάθε νέο, το ποσό των 3.000 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα