Μειώσεις των τιμολογίων της ανακοίνωσε η Q-Telecom

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2004 17:59

Μειώσεις των τιμολογίων της ανακοίνωσε η Q-Telecom σε ό,τι αφορά το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας μέσω του κωδικού επιλογής φορέα 1765.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, με τα νέα τιμολόγια που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Μαρτίου 2004, το κοστολόγιο των αστικών κλήσεων διαμορφώνεται στα 0,0235 ευρώ/λεπτό, ενώ τις Κυριακές για όλες τις υπεραστικές κλήσεις η χρέωση γίνεται αστική.

Τις υπόλοιπες ημέρες, η χρέωση των υπεραστικών μειώνεται σε 0,05 ευρώ/λεπτό προσφέροντας επιπλέον έκπτωση 10% μετά το τέταρτο λεπτό και τις ώρες μειωμένης χρέωσης (εκτός Κυριακής) στα 0,045 ευρώ/λεπτό.

Στις κλήσεις προς κινητά υπάρχει ενιαία χρέωση 0,204 ευρώ/λεπτό προς όλα τα δίκτυα και επιπλέον έκπτωση 3% μετά το τέταρτο λεπτό ομιλίας. Τις ώρες μειωμένης χρέωσης η τιμή μειώνεται στα 0,1979 ευρώ/λεπτό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις διεθνείς κλήσεις, η χρέωση είναι 0,12 ευρώ/λεπτό και 0,108 ευρώ/λεπτό μετά το τέταρτο λεπτό και τις ώρες μειωμένης χρέωσης, προς όλες τις χώρες στις οποίες σημειώνεται η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή κίνηση, όπως προς κινητά και σταθερά των ΗΠΑ και του Καναδά και προς σταθερά τηλέφωνα Ευρώπης, Αυστραλίας, Κύπρου, Κίνας, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρης, Ισραήλ, Ιαπωνίας, Ταϊβάν, Αργεντινής και Βραζιλίας.

Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι ο τρόπος χρέωσης των κλήσεων γίνεται για τις αστικές κλήσεις ανά λεπτό και για τις υπεραστικές, διεθνείς και τις κλήσεις προς κινητά ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα