Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη Inform Λύκος

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2004 09:17

Την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λύκου από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Inform Λύκος, ανακοίνωσε πριν από λίγο η εταιρεία. Τη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Λύκος, ο οποίος κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο κ. Παναγιώτης Λύκος, πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Inform Λύκος

Οπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, μετά από πολλές δεκαετίες παρουσίας και συνεισφοράς, ο πρόεδρος της Inform Λύκος κ. Παναγιώτης Λύκος αποφάσισε σε ηλικία 77 ετών, να αποχωρήσει από την ηγεσία της εταιρείας.

Ο κ. Παναγιώτης Λύκος θα αναγορευθεί επίτιμος πρόεδρος της εταιρείας μετά την απόφαση που έλαβε η έκτακτη γενική συνέλευση στις 16 Φεβρουαρίου για την αλλαγή του καταστατικού, η οποία θα επιτρέψει αυτήν την ενέργεια. Η γ.σ. ενέκρινε επίσης τη μείωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας από επτά που ήταν μέχρι σήμερα σε πέντε.

Μετά τις αλλαγές, η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας διαμορφώθηκε ως εξής :

* Νίκος Λύκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

* Παύλος Τρυποσκιάδης, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος

* Ηλίας Καράντζαλης, μη εκτελεσττικό μέλος Δ.Σ.

* Ίων Σιώτης, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. και

* Πάρις Κοκορότσικος, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Μιλώντας ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νίκος Λύκος, ευχαρίστησε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων του ομίλου τον κ. Παναγιώτη Λύκο για την πολύτιμη προσφορά τους πάνω από 50 χρόνια και τόνισε :

«Η νέα διοίκηση της Inform Λύκος θα συνεχίσει να εργάζεται με πάθος πάνω στις ίδιες αρχές επιδιώκοντας τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον και την κοινωνία».

«Στόχος μας είναι πλέον η δυναμικότερη επέκταση στο εξωτερικό και η ενίσχυση του μίγματος προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε στην αγορά, συνδυάζοντας τις δυνατότητες της πιο σύγχρονης τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο» δήλωσε από την πλευρά του ο νέος αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Παύλος Τρυποσκιάδης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα