Σε διαπραγματεύσεις με τη Nokia η NTT DoCoMo

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 12:17
UPD:12:19

ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ με την ιαπωνική NTT DoCoMo βρίσκεται η Nokia για την προμήθεια νέων συσκευών κινητών τηλεφώνων τρίτης γενιάς, κάτι που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη φινλανδική εταιρεία.

«Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με την DoCoMo για συσκευές τρίτης γενιάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νokia Κάρι Τουούτι. «Με την εμφάνιση συσκευών τρίτης γενιάς στην Ιαπωνία, δημιουργείται μια καλή ευκαιρία για τη Nokia να έχει μια δυναμική παρουσία στην ιαπωνική αγορά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της φινλανδικής εταιρείας.

Τα σχόλια του κ. Τουούτι, έπονται σχετικού δημοσιεύματος στην ιαπωνική εφημερίδα Keizai Shimbun, σύμφωνα με το οποίο η DoCoMo θα αρχίσει από φέτος να προσφέρει κινητά τηλέφωνα τρίτης γενιάς σε προνομιακές τιμές, των οποίων κατασκευαστής θα είναι η Nokia.

O κ. Τουούτι αρνήθηκε να δώσει οιαδήποτε λεπτομέρεια για το είδος των κινητών που θα μπορούσε να πουλήσει η Νokia στην ιαπωνική εταιρεία.

Η Νokia έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να εισχωρήσει στις ασιατικές αγορές κινητών τηλεφώνων, όπως για παράδειγμα η Ιαπωνία, ωστόσο μέχρι σήμερα η παρουσία της είναι περισσότερο επιτυχής σε αγορές όπως αυτή της Κίνας και της Ινδίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα