Συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τη διοίκηση του ΟΤΕ

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 13:37
UPD:15:26
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ ενημέρωσε την κυβέρνηση για τις επενδύσεις που σχεδιάζει το επόμενο διάστημα.

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη είχε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του ΟΤΕ, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Τσαμάζ και το μέλος της διοίκησης της Deutsche Telekom και μέλος του δ.σ. του ΟΤΕ, υπεύθυνη για την Ευρώπη, Κλαούντια Νέματ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ ενημέρωσε την κυβέρνηση για τις επενδύσεις που σχεδιάζει το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία των βασικών μετόχων της εταιρείας και η ανταλλαγή απόψεων για την συνεισφορά του ΟΤΕ στην πορεία της χώρας. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία του ομίλου, τον τρόπο λειτουργίας του και την επενδυτική του δυναμική που προσδίδει αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της τεχνολογίας και τη σημασία των τηλεπικοινωνιών για την ανάπτυξη στην Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό συμφωνήθηκε να συνεχιστεί ο μετασχηματισμός του ΟΤΕ και η ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί έως τώρα.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση τόνισε ότι θα συνδράμει ώστε να επισπευστούν και οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να μπορέσει η χώρα να εκπληρώσει του στόχους της Ψηφιακής Ατζέντας 2020.
 

ΤΕΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα