Συνεχίζονται οι επαφές Τουσκ με στόχο μία συνάντηση για την Ελλάδα

«Δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής ούτε ο χρόνος, ούτε η σύνθεση» της συνάντησης, διευκρινίζει ευρωπαϊκή πηγή
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 12:17
UPD:12:35
EPA/OLIVIER HOSLET

Όπως ανέφερε σήμερα ευρωπαϊκή πηγή στις Βρυξέλλες, ο κ. Τουσκ θεωρεί χρήσιμο να γίνει μια συζήτηση για την Ελλάδα στο περιθώριο της Συνόδου, ώστε να εξεταστούν η κατάσταση της χώρας αλλά και η πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεών που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του Eurogroup, της 20ης Φεβρουαρίου.

Βρυξέλλες,

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου συνεχίζει τις επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες για τη διεξαγωγή συζήτησης για την Ελλάδα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Όπως ανέφερε σήμερα ευρωπαϊκή πηγή στις Βρυξέλλες, ο κ. Τουσκ θεωρεί χρήσιμο να γίνει μια συζήτηση για την Ελλάδα στο περιθώριο της Συνόδου, ώστε να εξεταστούν η κατάσταση της χώρας αλλά και η πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεών που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του Eurogroup, της 20ης Φεβρουαρίου. Ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος, ούτε η σύνθεση αυτής της συνάντησης, ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν η συνάντηση ζητήθηκε από τον κ. Τσίπρα, είπε ότι πρώτα είχε μιλήσει γι’ αυτό το ενδεχόμενο από την προηγούμενη βδομάδα με άλλο ηγέτη της Ε.Ε., ενώ χθες συζήτησε το θέμα και με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα