Info-Quest : Ενέκρινε την επέκταση του σκοπού της η γ.σ.

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2001 11:11
UPD:12:33

Ενεκρίθη κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Info-Quest AEBE, η επέκταση του σκοπού της εταιρείας για την παροχή παντός είδους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς και την παροχή ταχυδρομικών και μεταφορικών υπηρεσιών.

Μιλώντας ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Θ. Φέσσας, ενημέρωσε του μετόχους για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών της 17ης Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία η εταιρεία έλαβε άδεια χρήσης φάσματος 2Χ10 MHz στο DCS 1800, για την παροχή κινητών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, έναντι του ποσού των επτά δισ. δρχ.

Ο κ. Φέσσας ανέφερε ότι η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει συντόμως, το ποσόν των 10 δισ. δρχ. προκειμένου να αναπτύξει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και να το εκμεταλλευθεί εμπορικά ως ο τέταρτος τηλεπικοινωνιακός φορέας στην Ελλάδα, μετά την Panafon, την Telestet και την Cosmote.

Διευκρινίστηκε επίσης, ότι, τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας στης τηλεπικοινωνίες θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο.

Οι πωλήσεις της Info-Quest το 2000 ανήλθαν σε 83,4 δισ. δρχ. Μετέχει σε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, οι οποίες πέρυσι εμφάνισαν ενοποιημένες πωλήσεις ύψους 165 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα