Μέσα Μαρτίου η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της Eurobrokers στο ΧΑ

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2004 18:41

Τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας Eurobrokers, μέλους του Ομίλου Κούμπας Συμμετοχών, στην Παράλληλη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εταιρεία θα εκδώσει 1.260.000 νέες μετοχές, εκ των οποίων 60.000 θα διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση και 1.200.000 με δημόσια εγγραφή. Κύριος ανάδοχος είναι η Marfin Bank και Σύμβουλος Εκδοσης η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρεείας Γ. Κούμπας, η εταιρεία αναμένεται να αντλήσει από το Χρηματιστήριο περίπου 3 εκατ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά οικοπέδου και ανέγερση κτιρίου στην Αθήνα και την αναβάθμιση τεχνολογικής υποδομής.

Η Eurobrokers παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις. Στόχος της διοίκησης είναι η επέκταση της δραστηριότητας στην αγορά των Βαλκανίων και της Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης, και η εξαγορά χαρτοφυλακίων τοπικών ασφαλιστικών μεσιτικών γραφείων.

Το 2003 η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις 6 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1,3 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση εκτιμά ότι το 2004 οι πωλήσεις θα ανέλθουν στα 6,2 εκατ. ευρώ και τα κέρδη στα 1,4 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα