“ΑΒ Visa” από την Εθνική και την ΑΒ Βασιλόπουλος

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2004 16:38

Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Αλφα Βήτα Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της διαρκούς επικέντρωσής τους στην ανάπτυξη πρωτοποριακών υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η έκδοση της «ΑΒ VISA», μιας νέας πιστωτικής κάρτας VISA, που θα φέρει τις «υπογραφές» και των δύο εταίρων.

Η νέα «ΑΒ VISΑ» από την Εθνική Τράπεζα θα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα μιας διεθνούς πιστωτικής κάρτας VISA και θα προσεγγίζει, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «με πρωτοποριακό τρόπο την επιβράβευση της πιστότητας των κατόχων της, ανταμείβοντας, κυριολεκτικά το σύνολο των κινήσεων-συναλλαγών που διενεργούνται με τη συγκεκριμένη κάρτα στο εσωτερικό και το εξωτερικό».

Ο υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Απόστολος Ταμβακάκης σχολίασε σχετικά: «Εισάγουμε στην ελληνική πραγματικότητα ένα προϊόν με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και καινοτόμες πρακτικές, ανοίγοντας νέους δρόμους σε ότι αφορά την προσέλκυση, τη διατήρηση και την επιβράβευση των πελατών μας. Η συνεργασία μας με έναν οργανισμό της εμβέλειας της Αλφα Βήτα Βασιλόπουλος στο πλαίσιο της «ΑΒ VISA» αποδεικνύει έμπρακτα τη στρατηγική εστίαση της Εθνικής Τράπεζας στη λιανική τραπεζική».

Από την πλευρά του, ο κ. Ραφαήλ Μωυσής, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αλφα Βήτα Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Οι πελάτες μας με την ιδιαίτερη δυναμική τους, και την πολυετή εξοικείωσή τους στο σχήμα πιστότητας που με μεγάλη επιτυχία εφαρμόζουμε τα τελευταία 7 χρόνια , αποτελούν την πιο στέρεα βάση για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας.

Η «ΑΒ VISA» θα αποδειχθεί ένας ιδανικός συνδυασμός σιγουριάς, πρακτικότητας και διαρκούς επιβράβευσης για τους πελάτες μας αλλά και τους καταναλωτές που θα την επιλέξουν . Η συνεργασία μας με την Εθνική τράπεζα αποτελεί εγγύηση ότι οι αξίες των δύο οργανισμών μας θα αντιπροσωπεύονται ιδανικά στο νέο σχήμα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα