Επανεκλογή Ν. Κωνσταντέλλου στο δ.σ. της ΕΑΣΕ

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 14:17
UPD:14:21
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) επανεξελέγη ο Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο δ.σ. της ΕΑΣΕ, που προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Φεβρουαρίου 2015, συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ICAP

Αντιπρόεδρος: Απόστολος Πεταλάς, Διευθύνων Σύμβουλος, FOURLIS HOLDINGS

Γεν. Γραμματέας: Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, XEROX HELLAS

Ταμίας: Γιώργος Γκόνος, Διευθύνων Σύμβουλος Νοτιοανατολικής Ευρώπης, McCAIN FOODS

Μέλη: Τάσος Ευαγγέλου, Regional Director Western Europe, DIAGEO, Μαρίκα Λάμπρου, Γενική Διευθύντρια, INTERSYS, Σπύρος Φίλιππας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, BMW GROUP HELLAS

Αναπληρωματικά Μέλη: Βενετία Κουσία, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ManpowerGroup, Γιάννης Μπαλακάκης, Πρόεδρος, Geo Routes Cultural Institute, Νάσος Μπίκας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, OTIS Ελλάδος & Κύπρου και Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος, BASF HELLAS.

«Η χώρα, μετά από μια παρατεταμένη και βαθιά κρίση που συμπαρασύρει τα πάντα, βρίσκεται τώρα σε κρίσιμη καμπή. Ή θα φύγει μπροστά ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Χώρα, με τους αναγκαίους θεσμούς και μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την πολυπόθητη Ανάπτυξη, εντός βέβαια της Ευρωζώνης, ή απομονωμένη θα μπει στη δίνη της καταστροφής με τρομακτικές συνέπειες για τον λαό της. Η ΕΑΣΕ είναι σε θέση και οφείλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία Ελλάδα που πρέπει να αλλάξει», δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος με την ευκαιρία της επανεκλογής του.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα