Εκδήλωση “Microsoft for Partners” στην Αθήνα

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2004 15:31

ΕΙΔΙΚΗ εκδήλωση με τίτλο: «Microsoft for Partners» διοργανώνει η Microsoft Ελλάς για τους συνεργάτες της την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2004 και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από το νέο πρόγραμμα συνεργασίας της Microsoft και τους τρόπους ένταξης τους σε αυτό. Επίσης θα ενημερωθούν για τη διαδικασία και τους τρόπους τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει η Microsoft στους συνεργάτες της, έτσι ώστε να είναι και οι ίδιοι σε θέση να υποστηρίξουν τους δικούς τους πελάτες.

Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα παρουσίαση για θέματα ασφαλείας σε τεχνολογίες της Microsoft με έμφαση σε λύσεις που ζητούν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, οι συνεργάτες της Microsoft θα ενημερωθούν για τον «Microsoft® Small Business Server 2003», εστιάζοντας στις εφαρμογές και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει.

Τέλος, θα υπάρχουν παράλληλες παρουσιάσεις για τους υπεύθυνους πωλήσεων και του υπεύθυνους τεχνικών θεμάτων.

Η εκδήλωση Microsoft for Partners αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος ενημέρωσης και εκπαίδευσης της Microsoft προς τους συνεργάτες της. Στην εκδήλωση οι επαγγελματίες του χώρου έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τις νέες εξελίξεις σε θέματα πωλήσεων και νέων προϊόντων που αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις τους, όσο και για το έργο και τις δραστηριότητες της Microsoft στην Ελλάδα.

Πληροφορίες εγγραφές: www.microsoft.com/events και 210-9499-100 (επιλογή 1).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα