Νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΣΕΜΑ

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 15:17
UPD:15:20

Μιλώντας από το βήμα της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, Γιώργος Καραβίας (φωτ. αρχείου), αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη εβδομάδα, εξέλεξε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), κατά την πρόσφατη ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του.

Ως μέλη του δ.σ. αναδείχθηκαν ο Γ. Καραβίας με 41 ψήφους, ο Φ. Παπανικήτας με 38 ψήφους, ο Γ. Κούμπας με 35 ψήφους, η Ε. Καφφετζή με 29 ψήφους , ο Κ. Αλφιέρης με 21 ψήφους, ο Ι. Ξηρογιαννόπουλος με 21 ψήφους, η Ν. Οικονομοπούλου με 19 ψήφους, ο Δ. Τσεσμετζόγλου με 18 ψήφους και η Β. Δράκου με 18 ψήφους.

Μιλώντας από το βήμα της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, Γιώργος Καραβίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση καλείται να οδηγήσει την Ελλάδα, την κοινωνία και την οικονομία, σε αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι ανάγκη.

Ο κ. Καραβίας αναφέρθηκε επίσης στις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του Μεσίτη Ασφαλίσεων στην αγορά, με την ενσωμάτωση των αξιών της ΕΚΕ στην εταιρική του κουλτούρα και διακυβέρνηση, την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ, καθώς και την οργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικής υπευθυνότητας με σκοπό την  οικονομική υποστήριξη τρίτων φορέων, όπως της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίαση - Στήριξη "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.".

Αναφέρθηκε ακόμη στην παρέμβαση του ΣΕΜΑ μετά την κατάργηση του μεγαλύτερου μέρους των εισφορών των ασφαλιστικών εταιριών προς στο ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, προκειμένου να επισημάνει τις συνέπειες στη λειτουργία του Ταμείου λόγω μείωσης των εσόδων του από 55 εκατ. ευρώ στα 5 εκατ. ευρώ.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα