Δέλτα Παγωτού: Αποχώρηση Ι. Πολυκανδριώτη

Επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2004 14:29

Την αποχώρηση του κ. Πολυκανδριώτη Ιωάννη από τη Διοικητική Ομάδα της εταιρείας, ανακοίνωσε η Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού Α.Ε.. Ο κ. Πολυκανδριώτης κατείχε από το 1991, τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Επιπροσθέτως, η Δέλτα Βιομηχανία Παγωτού ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία Delta International Holdings SA, με έδρα το Λουξεμβούργο, εξαγόρασε την συμμετοχή της σέρβικης εταιρείας Napredak A.D.στο μετοχικό κεφάλαιο της Delyug SA, η οποία ανερχόταν στο 10,09%. Με την εξαγορά του παραπάνω ποσοστού, η Delta International Holdings SA κατέχει πλέον το 99,07% του μετοχικού κεφαλαίου της Delyug SA.

Η ελληνική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, ότι η θυγατρική της Delta International Holdings SA εξαγόρασε το 100% της εμπορικής εταιρείας Delfor SA, με έδρα το Μαυροβούνιο, η οποία δραστηριοποιείται στην διάθεση παγωτού. Η εταιρεία διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στην αγορά του Μαυροβουνίου που αποτελεί παραθαλάσσιο θέρετρο της περιοχής των Δαλματικών Ακτών. Τα παγωτά εισάγονται από το εργοστάσιο της εταιρείας Delyug SA. H Delfor S.A. θα διανέμει αποκλειστικά στην αγορά του Μαυροβουνίου, όπως και η Delyug SA στη Σερβία, και τα προϊόντα της Chipita.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα