Σε καθεστώς επιτήρησης η Microland

Στην κατηγορία χαμηλής παραγωγικής δραστηριότητας Λανακαμ και Ιπποτούρ
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2004 20:26

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:

- την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση δικαιωμάτων προαίρεσης επι της ισοτιμίας ευρω/δολαρίου.

- την υπαγωγή σε καθεστώς υπό επιτήρηση των μετοχών της εταιρείας "MICROLAND COMPUTERS A.E.B.E.", διότι παρουσιάζει ζημιογόνα αποτελέσματα για τρεις συνεχείς χρήσεις, χωρίς ενδείξεις για σημαντική μείωση ζημιών και για ανάκαμψη της κερδοφορίας.

- την υπαγωγή των μετοχών των εταιρειών "ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε." και "ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε." στην ειδική κατηγορία διαπραγμάτευσης "Χαμηλή Παραγωγική Δραστηριότητα", διότι παρουσιάζουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 3 εκατ. ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. του ΧΑ και φέτος αποφάσισε να συνεχίσει την πολιτική που εφήρμοσε από την περσινή χρήση, βάσει της οποίας εξαιρούνται της αξιολόγησης οι ξενοδοχειακές μονάδες που για λόγους ανακαίνισης έχουν μειωμένη λειτουργία κατά τη διάρκεια των υπό αξιολόγηση ετών.

- ην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 1.290 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ομολογιών

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.379.770 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.", που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1,87 νέες κοινές μετοχές, για κάθε 100 παλαιές.

Το Δ.Σ. ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

- Για την ακύρωση και διαγραφή 101.910 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "PAPERPACK - ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε.".

- Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας "EUROMEDICA Α.Ε. ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" από 1,02 σε 1,50 ευρώ.

- Για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας "COMM GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" σε "MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" και του διακριτικού της τίτλου σε "MARFIN GROUP".

- Για την ακύρωση και διαγραφή 1.379.770 ιδίων μετοχών της εταιρείας "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε."



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα