Συνεργασία Γιώργου Αλογοσκούφη, Νίκου Γκαργκάνα

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2004 12:38
UPD:12:57

Η πορεία της οικονομίας σε θεσμικά ζητήματα συζητήθηκαν μεταξύ του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Νίκου Γκαργκάνα.

Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου η ενημέρωση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν ουσιαστική και έγινε σε καλό κλίμα.

Ο κ. Αλογοσκούφης, ενημερώνεται συνεχώς από όλους τους θεσμικούς παράγοντες για την πορεία της οικονομίας εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, στη Βουλή, την ερχόμενη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, θα πρέπει να υποβάλει στη Βουλή έκθεση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Μετά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

* Γ. Αλογοσκούφης : «Eίχαμε μια πρώτη συνεργασία με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, στο πλαίσιο των επαφών μεταξύ Υπουργείου και Τράπεζας, επαφές που θα συνεχιστούν γιατί τα θέματα είναι πολλά, εξετάσαμε και την πορεία της οικονομίας και τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις της Τράπεζας της Ελλάδας με το δημόσιο και πολλά άλλα θεσμικά θέματα, που αφορούν το ρόλο της Τράπεζα Ελλάδας».

* Ν. Γκαργκάνας : «Επιβεβαιώνω αυτά που είπε ο κ. υπουργός. Υπάρχει μία πολλή καλή συνεργασία, κυρίως για θέματα αρμοδιότητας της Τράπεζας της Ελλάδας και για την πορεία της οικονομίας. Ευχαριστώ πολύ».

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα