Intralot: Συμφωνία συνεργασίας με Bit8

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 15:06
UPD:15:07

Σε αρχική συμφωνία για εμπορική και στρατηγική συνεργασία με την Bit8, εταιρεία που εδρεύει στη Μάλτα και διαθέτει λύσεις για πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, έχει έρθει ο Όμιλος Intralot, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

H συμφωνία περιλαμβάνει την αποκλειστική και από κοινού ανάπτυξη και προώθηση στη διεθνή αγορά διαδικτυακών συστημάτων, καθώς και την απόκτηση σημαντικού μειοψηφικού μεριδίου στην εταιρεία.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται στη συνήθη διαδικασία due diligence και των σχετικών εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Bit8 έχει αναπτύξει μια προηγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που βασίζεται σε ιδιόκτητη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος και παιχνιδιών καζίνο, περιλαμβάνοντας λειτουργίες όπως διαχείριση λογαριασμού παίκτη, ηλεκτρονικό πορτοφόλι, εργαλεία ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιημένους κανόνες και μια μηχανή δημιουργίας επιπρόσθετων βραβείων (bonus) που λειτουργεί χωρίς σημαντική ανθρώπινη διαμεσολάβηση, γεγονός που συνεπάγεται χαμηλότερα έξοδα προώθησης και προσωπικού, λύνοντας έτσι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα