Ο ΟΠΑΠ για τα έσοδα του νέου παιχνιδιού KINO

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2004 11:34

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου στις 16/03/2004, σχετικά με τα αναμενόμενα έσοδα του νέου παιχνιδιού ΚΙΝΟ της εταιρείας για το 2004 και για την σωστή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε τα παρακάτω:

«Η αναφορά στις αναμενόμενες πωλήσεις τόσο του παιχνιδιού ΚΙΝΟ, όσο και του Στοιχήματος, αποτελούν δημοσιογραφικές εκτιμήσεις και ως εκ τούτου δεν μπορούν να σχολιαστούν.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2003, στο τέλος του Ιανουαρίου, έγινε αναφορά από τη διοίκηση στα αποτελέσματα από την πιλοτική εισαγωγή του παιχνιδιού, το οποία κρίνονται απολύτως ικανοποιητικά, πλην όμως το χρονικό διάστημα διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι πολύ μικρό και γι’ αυτό τον λόγο δεν δόθηκε εκτίμηση των πωλήσεων για το 2004.

Η διοίκηση της εταιρείας, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην επέκταση του παιχνιδιού, έχοντας σαν στόχο να διατίθεται από το σύνολο του δικτύου των πρακτόρων μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Ήδη μέχρι σήμερα διατίθεται από το 22 % περίπου των πρακτόρων.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2004, θα γίνει εκτενής αναφορά στην πορεία του παιχνιδιού και στις προοπτικές που προδιαγράφονται με βάση τα συμπεράσματα από την μέχρι τώρα συμπεριφορά του».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα