Wall Street: Προσυνεδριακό σχόλιο

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2004 15:17

Tα στοιχεία για τον πληθωρισμό Φεβρουαρίου και η ομιλία του διοικητή της Fed, Αλαν Γκρίνσπαν, αναμένεται να δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street.

Σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά νέα, τα κέρδη της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στο τρίτο οικονομικό της τρίμηνο σημείωσαν αύξηση μεγαλύτερη από εκείνη που ανέμεναν οι αναλυτές.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα αποτελέσματα της η Bear Stearns για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Χθες, η η Lehman Brothers Holdings Inc. ανακοίνωσε υπερδιπλασιασμό της κερδοφορίας για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο χάρη στα υψηλότερα έσοδα από συναλλαγές ομολόγων και μετοχών, των πωλήσεων μετοχών και συγχωνεύσεων http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/03/17/887408.htm .

Στις 14:45 οι προθεσμιακές τιμές στους δείκτες Dow Jones και Nasdaq σημείωναν άνοδο κατά 30 και 7,5 μονάδες αντιστοίχως.

Στις 15:30 θα ανακοινωθούν στις ΗΠΑ τα στοιχεία για τον πληθωρισμό Φεβρουαρίου, ο οποίος εκτιμάται ότι διαμορφώθηκε στο 1,6% από 1,9%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα