ΒΕΑ: Απαιτούνται άμεσες λύσεις για τα προβλήματα των ΜμΕ

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 20:21
UPD:20:22
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το ΒΕΑ χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα θετικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως διατυπώθηκε στη ΔΕΘ, αρκεί, όπως τονίζει, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να εφαρμοστεί άμεσα από το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης.

«Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο» τονίζει με επιστολή του προς τον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ)και θέτει ως βασικό αίτημα ένα σαφές σχέδιο λύσεων για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά και τη μικρομεσαία ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, το ΒΕΑ τονίζει ότι παρά τη σύντομη προεκλογική περίοδο, το δίμηνο που χάθηκε ανέκοψε τις όποιες θετικές τάσεις είχαν αναπτυχθεί για την αγορά και το εμπόριο κατά το προηγούμενο διάστημα.

Για το λόγο αυτό ζητεί ένα σαφές σχετικά με τη φορολογία, τη ρευστότητα, το ασφαλιστικό, την ανεργία, το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς και τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος.

Επίσης το ΒΕΑ χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα θετικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως διατυπώθηκε στη ΔΕΘ, αρκεί, όπως τονίζει, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να εφαρμοστεί άμεσα από το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα