Επιδείνωση του κλίματος στη Σοφοκλέους

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2004 11:55
UPD:12:02

ΑΠΩΛΕΙΕΣ της τάξεως του 0,78% καταγράφει αυτή την ώρα (11:55) ο γενικός δείκτης έχοντας υποχωρήσει στις 2.365,25 μονάδες, στο χαμηλότερο σημείο της ημέρας.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 24,39 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 6,16 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις πακέτων.

Συνολικά διακινούνται 285 μετοχές εκ των οποίων 47 σημειώνουν άνοδο, 188 υποχωρούν και 50 παραμένουν αμετάβλητες, ενώ όλοι οι κλαδικοί δείκτες κινούνται πτωτικά.

Τις σημαντικότερες απώλειες (3,16%) καταγράφει ο δείκτης εκδόσεων-εκτυπώσεων. Οι δείκτες τραπεζών και τηλεπικοινωνιών υποχωρούν κατά 0,58% και 0,39% αντιστοίχως.

«Η εικόνα που παρουσιάζει το Χ.Α. καθημερινά γίνεται ολοένα και πιο απογοητευτική, με τον αριθμό των εταιρειών που παρουσιάζουν συναλλακτικό ενδιαφέρον συνεχώς να μειώνεται, όπως άλλωστε και ο αριθμός των ενδιαφερομένων για τα χρηματιστηριακά δρώμενα, καθώς το κλίμα επιφυλακτικότητας που επικρατούσε επιβαρύνθηκε και από το τρομοκρατικό κλίμα στο εξωτερικό λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά και των υψηλών αποτιμήσεων.

Η λήξη των παραγώγων αναμένεται σήμερα να μονοπωλήσει το εγχώριο ενδιαφέρον, με τις ξένες αγορές ωστόσο να αποτελούν και πάλι καταλυτικό σημείο αναφοράς για την κίνηση του Γ.Δ.», επισημαίνει η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα