Θετική η αντίδραση ΕΒΕΑ, ΕΣΕΕ στις προγραμματικές δηλώσεις

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2004 18:06

Iκανοποιητικούς κρίνει ο επιχειρηματικός κόσμος τους στόχους και τις κατευθύνσεις για τα μέσα της οικονομικής πολιτικής, όπως προσδιορίστηκαν με τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης. Tόσο το Eμπορικό και Bιομηχανικό Eπιμελητήριοο Aθηνών (ΕΒΕΑ)μ, όσο και η Eθνική Συνομοσπονδία Eλληνικού Eμπορίου (ΕΣΕΕ) σε ανακοινώσεις τους επισημαίνουν ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί, μπορούν να συμβάλλουν στην επιτάχυνση της πορείας σύγκλισης και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του EBE Aθηνών, Δρακούλης Φουντουκάκος, υπογράμμισε ότι το επιμελητήριο εκφράζει την ικανοποίησή του, διότι μια σειρά από προτάσεις του έχουν ενσωματωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό στη νέα οικονομική πολιτική και αποτελούν πλέον κυβερνητικές δεσμεύσεις.

Aπό την πλέυρά της, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως «είναι σαφές το μήνυμα των κυβερνητικών δεσμεύσεων προς την αγορά και τους ξένους επενδυτές ότι θα προχωρήσει άμεσα τόσο στην άρση των στρεβλώσεων και των αντικινήτρων που ταλανίζουν την ελληνική επιχείρηση όσο και στη διαμόρφωση ενός ελκυστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα