Intrasoft: Yλοποίηση ΕRP συστήματος στην Papapolitis

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2004 14:11

Το έργο της υλοποίησης προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού (ERP) mySAP της SAP, στην εταιρεία Papapolitis, ανέλαβε η Intrasoft International Α.Ε. μέλος του Ομίλου Intracom.

H εταιρεία Papapolitis δραστηριοποιείται από το 1967 στην πώληση ειδών μπάνιου, δαπέδου και κουζίνας, σε τρεις βασικούς άξονες: πωλήσεις λιανικής, χονδρικές πωλήσεις σε κατασκευαστικές εταιρείες και εκτέλεση μεγάλων έργων εξοπλισμού (ξενοδοχεία, οικισμοί, κλπ).

Η Papapolitis επέλεξε τις λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού SAP με στόχο την αποτελεσματική αναδιοργάνωση των εσωτερικών της διαδικασιών, τη βελτίωση του ήδη υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και την υποστήριξη της στρατηγικής της για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Το έργο που αναλαμβάνει η Intrasoft International περιλαμβάνει την προμήθεια του λογισμικού και την υλοποίηση των υποσυστημάτων Οικονομικής Διαχείρισης, Διοικητικής Λογιστικής, Πωλήσεων & Διανομής, Διαχείρισης Προμηθειών & Αποθηκών. Το νέο σύστημα θα διασυνδέσει τις τρεις Εκθέσεις και το Κέντρο Διανομής της εταιρείας και προβλέπεται να τεθεί σε παραγωγική λειτουργία τον Ιανουάριο του 2005.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα