Αλουμύλ Μυλωνάς: Ημερίδα σε συνεργασία με την ΕΘΕ

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2004 10:36

Επενδυτική ημερίδα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», διοργανώνει την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2004, η Αλουμύλ Μυλωνάς Βιομ. Αλουμ. Α.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσι των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο κ. Γεώργιος Αλεξ. Μυλωνάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αλουμύλ, ο κ. Δημήτριος Κουτσουπιάς, Treasurer Ομίλου και ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος-Αλμέιδα, υπεύθυνος Χρηματιστηριακών Θεμάτων, πρόκειται να παρουσιάσουν σε θεσμικούς επενδυτές τα πρόσφατα αποτελέσματα και τις προοπτικές των επόμενων ετών.

Ο Όμιλος Αλουμύλ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει επιτύχει την τελευταία διετία τη μεγαλύτερη αναβάθμιση παραγωγικής δυναμικότητας στον ευρωπαϊκό κλάδο διέλασης, με τη δημιουργία τεσσάρων νέων παραγωγικών μονάδων.

Με έντονη παρουσία σε 45 χώρες, προσφέρει πλέον ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 73.000 τόνων προφίλ ετησίως, σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις 200.000 τ.μ. με τέσσερα εργοστάσια στην Ελλάδα και τέσσερα στο εξωτερικό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΜΥ



Σχολιασμένα