Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από δεύτερο επενδυτή κατά Τασόγλου

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2001 20:56

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από δεύτερο επενδυτή, τον κ. Στεφάνου Χρήστου, με αίτημα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της Τασόγλου μέχρι του ποσού των 40.000.000 δραχμών, κοινοποιήθηκε στην εταιρεία.

Η αίτηση του επενδυτή αφορά απαίτηση λόγω προσωπικής του ζημίας προερχόμενης από συναλλαγές επί τίτλων της εταιρείας, ζημιά η οποία κατά την άποψή του ανέρχεται σε περίπου 22 εκατ. δρχ. Η δικάσιμος της αίτησης ορίσθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την 28η Αυγούστου 2001.

Μαζί με την αίτηση, κοινοποιήθηκε προσωρινή διαταγή περί απαγορεύσεως νομικής και πραγματικής μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας μέχρι του ανωτέρω ποσού.

Η Τασόγλου, αναφορικά με τη συγκεκριμένη αίτηση, αναφέρει ότι είναι η δεύτερη φορά που ελληνικό δικαστήριο χορηγεί προσωρινή διαταγή εναντίον της, χωρίς καν να κληθεί η εταιρεία να εκφράσει τις δικές της απόψεις, υπενθυμίζοντας, ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί με την προσωρινή διαταγή που είχε χορηγηθεί και επί αιτήσεως του κ. Αβραμίδη.

Σήμερα η εισηγμένη κατέθεσε αίτηση με αίτημα την ανάκληση της παραπάνω προσωρινής διαταγής, ενώ, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, η Τασόγλου πιστεύει ότι και εν λόγω η αίτηση θα απορριφθεί, όπως και η αντίστοιχη του κ. Αβραμίδη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα