Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Concur η SAP

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 13:23
UPD:13:28
EPA/UWE ANSPACH

Την εξαγορά της Concur Technologies Inc, ηγέτη στις λύσεις διαχείρισης για ταξίδια και δαπάνες (T&E), ολοκλήρωσε πρόσφατα η SAP SE.

Με την εξαγορά αυτή, η SAP προωθεί την στρατηγική του επιχειρηματικού της δικτύου, προσφέροντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων, διαδικασιών και εξόδων με τον απλούστερο πιθανό τρόπο - μέσω του μεγαλύτερου επιχειρηματικού δικτύου στον κόσμο.

Η Concur επεκτείνει το επιχειρηματικό δίκτυο της SAP με κορυφαίες cloud λύσεις, για καινοτόμα και αβίαστη Τ&Ε διαχείριση, οι οποίες παρέχουν πλήρη διαφάνεια σε έξοδα ταξιδιών όπου κι αν συμβούν. Η εταιρεία παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα για να συνδέσει το παγκόσμιο οικοσύστημα ταξιδιών και επιτρέπει στη SAP να επιταχύνει τη ψηφιακή της στρατηγική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Concur θα λειτουργεί ως μια επιχειρηματική μονάδα εντός της SAP και θα συνεχίζει να ηγείται υπό την ισχύουσα ομάδα στελεχών της.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταστήσει πιο εύκολο από ποτέ τη διαδικασία της αγοράς, της κοινοποίησης και της κατανάλωσης. Οι εταιρείες θέλουν την ίδια απλότητα», δήλωσε ο Bill McDermott, διευθύνων σύμβουλος της SAP.

«Η SAP παρέχει το μεγαλύτερο, παγκόσμιο δίκτυο ψηφιακά συνδεδεμένων εταιρειών για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συνεργαστούν, να οργανώσουν και να δημιουργήσουν καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα με εντελώς νέους τρόπους. Με την εξαγορά της Concur, επεκτείνουμε αυτό το δίκτυο και εκπληρώνουμε την υπόσχεση μας να βοηθήσουμε τις εταιρείες να λειτουργούν απλά. Τα επαγγελματικά ταξίδια και η διαχείριση των δαπανών είναι  επιχειρηματικές προκλήσεις για όλες τις εταιρείες παγκοσμίως. Είμαι ενθουσιασμένος για τους πελάτες μας ότι οι κορυφαίες λύσεις για ταξίδια και διαχείριση δαπανών είναι τώρα μέρος του χαρτοφυλακίου των Cloud λύσεων της SAP», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα