Σε καλό κλίμα η συνάντηση του υπ. Ανάπτυξης με τη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2004 14:31

Ο υπ. Ανάπτυξης Δημ. Σιούφας (Δ), ο υφυπουργός Γ. Παπαθανασίου (Α) και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημ. Ασημακόπουλος (Κ) στη σημερινή πρώτη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ

Στον ορισμό χρονοδιαγράμματος για την επίλυση των βασικότερων αιτημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμφώνησαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και η Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ο πρωί στα γραφεία της συνομοσπονδίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας εξέφρασε την πεποίθηση πως η νέα διακυβέρνηση προβλέπει ότι, μέσα από το διάλογο και τη συμβολή όλων των φορέων της αγοράς, θα καταστεί δυνατή η υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε προεκλογικά η κυβέρνηση σε ότι αφορά στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Σιούφας ζήτησε από το προεδρείο της ΓΣΒΕΕ να προσδιορίσει πέντε από τα βασικότερα αιτήματα του κλάδου ώστε να ξεκινήσει κατά προτεραιότητα η υλοποίησή τους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Δημ. Ασημακόπουλος, χαρακτήρισε τη σημερινή επίσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου, τιμή για τους μικρομεσαίους και συμφώνησε στη διαμόρφωση ενός διαλόγου σε διαρκή βάση για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο.

Πηγή ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα