Νέα υπηρεσία από την TIM

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2004 16:55

Τη νέα υπηρεσία "ΤΙΜ Ringtones & Logos" προσφέρει από σήμερα η TΙΜ στους συνδρομητές της με συμβόλαιο και κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας.

H νέα υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να "κατεβάζουν" στο κινητό τους, ανάλογα με το μοντέλο συσκευής που έχουν, ήχους κλήσης (πολυφωνικές ή απλές μελωδίες), λογότυπα, screensavers, wallpapers, MMS ευχητήριες κάρτες, MMS και SMS κινούμενες κάρτες, αφιερώσεις, εικονομηνύματα αλλά και πολλά άλλα επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών της υπηρεσίας.

Ο ενδιαφερόμενος πελάτης TΙΜ έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία "ΤΙΜ Ringtones & Logos" απλά και άμεσα με έναν από τους εξής τρόπους:

* Μέσω Γραπτού μηνύματος (SMS)

Στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα στον αριθμό 7080 με το μοντέλο της συσκευής του και τον κωδικό του αντικειμένου που αντιστοιχεί στον επιθυμητό ήχο, λογότυπο, screensaver, wallpaper, κλπ., ο πελάτης θα λάβει στο κινητό του με SMS ή MMS αυτό που έχει παραγγείλει.

Για παράδειγμα, αν κάποιος πελάτης έχει την συσκευή Nokia 7650 και θέλει να παραγγείλει μια πολυφωνική μελωδία με το κωδικό 45325, αρκεί να αποστείλει το SMS " Nokia 7650 45325".

Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους ‘κωδικούς’ όλων των παρεχόμενων κατηγοριών της υπηρεσίας αλλά και για την συμβατότητα των κινητών που τις υποστηρίζουν, από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της υπηρεσίας http://ringtones.tim.com.gr .

*Μέσω φωνής (IVR)

Καλώντας τον αριθμό 901 160 7080, ο πελάτης έχει πρόσβαση στις παρεχόμενες επιλογές της υπηρεσίας, ακούγοντας αναλυτικές οδηγίες χρήσεως. Επίσης έχει τη δυνατότητα να χαρίσει σε οποιοδήποτε άλλο συνδρομητή TIM κάποιο ringtone ή logo της επιλογής του, γνωρίζοντας βέβαια τον τύπο κινητού του παραλήπτη αλλά και το κωδικό του ringtone ή logo.

*Μέσω WAP

Επιλέγοντας το σχετικό link της υπηρεσίας από το WAP μενού της TΙΜ.

*Μέσω WEB

Ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας καθώς και για τους κωδικούς όλων των παρεχόμενων κατηγοριών της υπηρεσίας αλλά και την συμβατότητα των συσκευών, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας της υπηρεσίας http://ringtones.tim.com.gr. Επίσης μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία μέσω Web, να παραγγέλνει άμεσα απο την ιστοσελίδα οτιδήποτε επιθυμεί και να το λαμβάνει στο κινητό του.

Η αίτηση μέσω SMS χρεώνεται με €0,09/SMS, η λήψη (download) του αντικειμένου μέσω SMS (ringtones, εικονομηνύματα SMS, κινούμενα SMS ή logos) χρεώνεται με €1,571/SMS, ενώ η λήψη (download) του αντικειμένου μέσω MMS (polyphonic ringtones, wallpapers, screensavers και γενικά όλες οι MMS κατηγορίες) χρεώνεται με €2,5/MMS.

Η χρέωση καλώντας στο 901 160 7080 είναι €0,32/15’’, ενώ η λήψη του αντικειμένου μέσω SMS και MMS παρέχεται δωρεάν. H πλοήγηση μέσω WAP χρεώνεται με €0,0029/δευτ. ενώ η λήψη του αντικειμένου με SMS ή MMS ακολουθεί τις προαναφερθείσες χρεώσεις.

Τέλος η ίδια χρέωση ισχύει και για την περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας μέσωWeb για τη λήψη αντικειμένου μέσω SMS και MMS.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα