Επέκταση δικτύου της Κωνσταντινίδης

Τρία νέα καταστήματα με ίδια κεφάλαια
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 12:03
UPD:12:03
studio stoupakis

Από την έντυπη έκδοση

Με τρία νέα καταστήματα σχεδιάζει να ενισχύσει το δίκτυό της η αλυσίδα Κωνσταντινίδης το 2015 επενδύοντας ίδια κεφάλαια για την επέκτασή της σε πανελλαδική κλίμακα.

Η εταιρεία σήμερα αριθμεί 21 καταστήματα, με πωλήσεις πάνω από 16 εκατ. ευρώ. Ολα τα καταστήματα ελέγχονται από την οικογένεια Κωνσταντινίδη, καθώς όπως αναφέρει στη «N» ο Κωνσταντίνος Πατεράκης, γενικός διευθυντής της αλυσίδας των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, «έτσι ελέγχεται η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρεται στον πελάτη καθημερινά. Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων καθώς και έχοντας εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οποιοδήποτε ανταγωνισμό».

Η εταιρεία, που διοικείται από την τέταρτη γενιά της επιχειρηματικής οικογένειας, απασχολεί περισσότερους από 220 εργαζομένους και διαθέτει πάνω από 100 είδη στην προϊοντική της γκάμα.

Από τα τέλη του 2013 έχει εγκαινιάσει τρία νέα καταστήματα και σχεδιάζει να προσθέσει άλλα τόσα στο δυναμικό της το 2015.

Ειδικότερα, τον Μάρτιο του 2014 άνοιξε κατάστημα στο Σύνταγμα επί της οδού Σταδίου, ενώ στα τέλη του 2013 άνοιξε δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε κατάστημα έχει αυτονομία παραγωγής και όπως εξηγεί ο κ. Πατεράκης, «η φιλοσοφία μας είναι να διατηρούμε τον χώρο του εργαστηρίου ανοιχτό έτσι ώστε να παρασκευάζουμε τα γλυκά κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια του πελάτη...».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον κλάδο της εστίασης και τα ζαχαροπλαστεία, ο κ. Πατεράκης σημειώνει: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η έκθεση του κοινού σε καταστήματα εστίασης και ειδικότερα ζαχαροπλαστικής έχει αυξηθεί σημαντικά. Ουσιαστικά αυτό έχει λειτουργήσει υπέρ μας καθώς χάρη στη σταθερή ποιότητα και ποικιλία γεύσεων που διαθέτουμε καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας».

ΣΟΦΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - [email protected]



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα