Δύο νέα στεγαστικά δάνεια από την Aspis Bank

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2004 15:37

Δύο νέα στεγαστικά δάνεια ανακοίνωσε η Aspis Bank.

Το πρώτο δάνειο έχει σταθερό αρχικό επιτόκιο 4,5% και 4,75% για τα πρώτα πέντε έτη. Ειδικότερα, δίνει επιτόκιο 4,5%, σταθερό για πέντε έτη, για ύψος δανείου μέχρι του 60% της εμπορικής αξίας, καθώς και επιτόκιο 4,75%, σταθερό για πέντε έτη, για ύψος δανείου άνω του 60% της εμπορικής αξίας

Με τη λήξη της περιόδου σταθερού επιτοκίου, δεν εφαρμόζεται οπωσδήποτε κυμαινόμενο επιτόκιο, αλλά ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ κυμαινόμενου (Euribor μηνός +2,50%) και του τότε ισχύοντος σταθερού επιτοκίου, για περίοδο που επίσης είναι στην επιλογή του (τρία ή πέντε επόμενα χρόνια).

Το δάνειο προσφέρει ανέξοδη πρόωρη εξόφληση (μερική ή ολική), κατά την περίοδο που εφαρμόζεται κυμαινόμενο επιτόκιο.

Το δεύτερο δάνειο είναι μεταφοράς υπολοίπου από άλλες Τράπεζες με Euribor μήνα πλέον περιθωρίου 1,5% για τα πρώτα τρία έτη. Το προϊόν αυτό απευθύνεται ιδιαίτερα στους πελάτες που έχουν ήδη κάποιο ενήμερο στεγαστικό δάνειο, αλλά αναζητούν καλύτερους όρους αποπληρωμής. Δίνεται δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας του δανείου μέχρι τα 25 χρόνια, με ανάλογο περιορισμό του ποσού της μηνιαίας δόσης του.

Το επιτόκιο είναι βασισμένο στο Euribor μήνα, πλέον 1,5% για τα τρία πρώτα χρόνια και Εuribor μήνα πλέον 2,25% για τα επόμενα μέχρι τη λήξη χρόνια. Επίσης δίνεται δυνατότητα διατήρησης δικαιώματος φοροαπαλλαγής τόκων για δάνεια κατοικίας (προϋπόθεση είναι η διατήρηση της συνολικής διάρκειας όπως στην αρχική σύμβαση).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα