Αλλαγές στη σύνθεση των χρονισμών των μετοχών του ΧΑ

Τρίτη, 06 Απριλίου 2004 20:08

Αλλαγές στη διαπραγμάτευση (σύνθεση των χρονισμών) 19 μετοχών αποφάσισε το δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην σημερινή του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα θα μεταφερθούν από το χρονισμό βραχείας διάρκειας (τρίωρη συνεχή διαπραγμάτευση) στον χρονισμό μακράς διάρκειας (πεντάωρη συνεχή διαπραγμάτευση) οι κατωτέρω μετοχές: ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ,Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ,ΤΙΤΑΝ (ΠΟ), ΕΛΑΪΣ ΑΕ, ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, MICROMEDIA-ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ ΑΕ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕ, ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ, ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ, ΑΚΡΙΤΑΣ και ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Επίσης θα μεταφερθούν από το χρονισμό μακράς διάρκειας στον χρονισμό βραχείας διάρκειας οι κατωτέρω μετοχές: MEDICON ΕΛΛΑΣ, ALFA ALFA ENERGY, INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙEΣ ΑΕ (ΚΟ), ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ, ΔΟΥΡΟΣ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ και OPTIMA AEEX (KO).

Οι ανωτέρω αλλαγές ισχύουν από την συνεδρίαση της Τρίτης 13 Απριλίου 2004.

Επίσης το δ.σ. του ΧΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 5.586.250 κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH AE" στην Παράλληλη Αγορά.

- Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 31.512 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της "Ο. ΔΑΡΙΓΚ & Σ.Ι.Α. Α.Β.Ν.Ε." που προέκυψαν από μετατροπή 125 Ομολογιών από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο.

- Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.010 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της "S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε." που προέκυψαν από την άσκηση 5.800 δικαιωμάτων προαίρεσης έτους 2002 που ασκήθηκαν με τιμή διάθεσης 6,19 ευρώ και 3.210 δικαιωμάτων έτους 2003 που ασκήθηκαν με τιμή διάθεσης 6,11 ευρώ, από τα μέλη δ.σ. και τα στελέχη της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

Το δ.σ. του ΧΑ κατά την σημερινή του συνεδρίαση, καθόρισε ως ημερομηνίες έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών των εισηγμένων:

- "ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ ΔΡΟΜΕΑΣ" με Ειδικό Διαπραγματευτή την "CFS AXEΠΕΥ", την 8/4/2004

- "ETEM AE" με Ειδικό Διαπραγματευτή την "ΜΕRΙΤ ΑΧΕΠΕΥ", την 8/4/2004

- "ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ" με Ειδικό Διαπραγματευτή την "EUROXX ΑΧΕΠΕΥ", την 20/4/2004

Τέλος, το δ.σ. του ΧΑ, λόγω της επικείμενης έναρξης δραστηριότητας της ΕΑΓΑΚ, αποφάσισε την τροποποίηση των Βασικών Κανόνων κατάταξης των εισηγμένων σε κλάδους, προκειμένου να καλύπτονται και οι τίτλοι που εισάγονται στην αγορά αυτή.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα