Vivedi Telecom - Ανάπτυξη δικτύου στην Ελλάδα

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2001 16:43

Η Vivedi Telecom αναπτύσσει πανελλαδικό και διεθνές τηλεπικοινωνιακό δίκτυο με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες νέας γενιάς. Η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε σήμερα, ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη φάση ανάπτυξης του δικτύου της με κόμβους σε 13 τοποθεσίες ανά την Ελλάδα και με δύο κόμβους στη Φρανκφούρτη και την Ουάσινγκτον.

Με το υπάρχον δίκτυό της, η εταιρεία παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες υπηρεσίες τηλεφωνίας (VoicePak) για φθηνότερες κλήσεις προς διεθνείς, υπεραστικούς προορισμούς και κινητά τηλέφωνα, υπηρεσίες Κάρτας Προπληρωμένης Χρέωσης (VoicePak Telecard) και ολοκληρωμένες υπηρεσίες InterPak για γρήγορη σύνδεση με το Internet, Web Hosting, προώθηση υλικού Web, e-mails κλπ. Επίσης, παρέχει σε επιχειρήσεις υπηρεσίες VideoPak για μεταδόσεις Πακέτων Εικόνας (Video Streaming) και για Τηλεδιασκέψεις (Video Conferencing).

Η δεύτερη φάση ανάπτυξης του δικτύου της αναμένεται να περατωθεί μέχρι τα τέλη του 2001 και η τρίτη φάση στο μέσον του 2002, οπότε το δίκτυο θα αποτελείται από 32 κόμβους στην Αττική, επτά στη Θεσσαλονίκη, 29 στις υπόλοιπες ελληνικές πόλεις, επτά στην Δυτική Ευρώπη, δύο στην Αμερική και έξι στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα