ΟΠΑΠ: Απερρίφθη η αίτηση προσωρινής διαταγής της ΠΟΕΠΠΠ για τα VLTs

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 14:58
UPD:15:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απέρριψε, σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο δικαστήριο την αίτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή για την ακύρωση και απόσυρση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που δημοσιοποίησε η ΟΠΑΠ Α.Ε προς τους πράκτορές της για την ανάπτυξη των VLTs μέσω δικτύου καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών φέρεται να απέρριψε την αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής της ΠΟΕΠΠΠ και μερίδας πρακτόρων του ΟΠΑΠ για ακύρωση και απόσυρση της από 27/11/14 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που απηύθυνε ο ΟΠΑΠ στους πράκτορές του για την ανάπτυξη των VLTS σε αμιγείς χώρους gaming halls.

Σημειώνεται ότι αύριο λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από όσους πράκτορες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε gaming halls. Η απόφαση του Πρωτοδικείου εκτιμάται πως θα ενισχύσει το ενδιαφέρον το οποίο έχει ήδη εκδηλωθεί από περίπου 300 πράκτορες.

Προ της σημερινής απόφασης του δικαστηρίου, περί τους 300 πράκτορες είχαν ήδη κινηθεί εκτός γραμμής της ΠΟΕΠΠΠ και είχαν προχωρήσει στο πλαίσιο της σχετικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται αύριο, 18/12, στην κατάθεση φακέλου για την απόκτηση gaming hall.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, στο κτήριο του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι καταγράφεται εκ νέου κινητικότητα από πράκτορες που ανέμεναν την απόφαση του δικαστηρίου προκειμένου να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα