Ο ΟΤΕ δημιουργεί στελέχη για το μέλλον

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 16:25
UPD:16:26
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π.

Στην υλοποίηση προγράμματος που θα του αποδώσει τα μελλοντικά ανώτατα στελέχη του προχωρά ο ΟΤΕ, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με δυνατότητες και προοπτικές να συμμετέχουν σε μια ενδιαφέρουσα διαδικασία από την οποία θα αποκομίσουν πλούσια εμπειρία. Οι 10 πρώτοι που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση αορίστου χρόνου.

Παράλληλα, την ευκαιρία για εντατική εκπαίδευση και ανάδειξη των ικανοτήτων τους θα έχουν και 30 εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, από αυτούς που δεν κατέχουν σήμερα θέση ευθύνης και έχουν προσληφθεί πρόσφατα.

Κατά την παρουσίαση χθες του πρώτου ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Μιχάλης Τσαμάζ, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής του προγράμματος, σημείωσε πως «ο ΟΤΕ του σήμερα είναι μεγάλο σχολείο και μπορεί να δημιουργήσει τους ηγέτες του αύριο», ενώ πρόσθεσε: «Η επένδυση σε νέους ανθρώπους, είναι επένδυση στο μέλλον. Το πρώτο ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program επενδύει σε νέους ανθρώπους και τους παρέχει τα μέσα για να εξελιχθούν σε εξαίρετους, ολοκληρωμένους managers. Θέλουμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας τους καλύτερους υποψήφιους της αγοράς και να αναδείξουμε τους ταλαντούχους εργαζομένους μας. Θέλουμε νέους ανθρώπους με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν».

Ο κ. Τσαμάζ εξήγησε πως ένα πρόγραμμα όπως το προαναφερόμενο είναι απολύτως αναγκαίο σήμερα, καθώς και μέρος της δουλειάς που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση του μεγέθους του ΟΤΕ, ενώ  συμπλήρωσε: «Ο ηγέτης έχει ολιστική προσέγγιση, ενοποιεί συλλογική γνώση, χαράζει στρατηγική, είναι διπλωμάτης και παράδειγμα προς μίμηση».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου και θα επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια.

Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ Ελενα Παπαδοπούλου, η διαδικασία επιλογής για το ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program περιλαμβάνει κύκλους συνεντεύξεων και αξιολόγησης, από τους οποίους θα προκύψουν 10 ταλαντούχοι νέοι, ωστόσο και οι υπόλοιποι που θα συμμετέχουν και ειδικά αυτοί που θα φθάσουν στο τελικό στάδιο (εκτιμάται περί τα 30 με 50 άτομα) θα αποκτήσουν σημαντική εμπειρία σαν να συμμετείχαν σε εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως και τις 30/12, στο ειδικά σχεδιασμένο microsite www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr.

ΤΕΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα