Μέλος του δ.σ. του ΟΤΕ εξελέγη ο Παν. Βουρλούμης

Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου από τις 5 Μαΐου
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2004 15:06
UPD:15:09

Την τοποθέτηση του κ. Παναγή Βουρλούμη ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΟΤΕ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Σπύρου Φλούδα, αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του Οργανισμού.

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση έχει προτείνει την τοποθέτηση του κ. Βουρλούμη στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού. Ο κ. Λ. Αντωνακόπουλος ενημέρωσε το δ.σ. ότι προτίθεται να παραιτηθεί. Το επόμενο δ.σ., που ορίστηκε για τις 5/5/2004, αναμένεται να εκλέξει νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Βουρλούμη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, ο κ. Παναγής Βουρλούμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937 και είναι απόφοιτος του London School of Economics. Διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος Νοτιοανατολικής Ασίας του Διεθνούς Χρηματοδοτικού Οργανισμού (International Finance Corporation) την περίοδο 1966-1973, επικεφαλής στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας την περίοδο 1979-1981, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA Finance, της ALPHA Αμοιβαίων και της ALPHA BANK ROMANIA, καθώς και Εντεταλμένος Σύμβουλος της τράπεζας ALPHA την περίοδο 1988-2000. Από το 2000 είναι Πρόεδρος της FRIGOGLASS και της AEGEAN BALTIC BANK.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα