Wembley Plc : 555 εκατ. δολ. η προσφορά για την εξαγορά της

Τρίτη, 20 Απριλίου 2004 11:08
UPD:11:11

ΣΤΑ 555 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ. αύξησαν την προσφορά τους για την εξαγορά της Wembley Plc, η Starwood Capital Group LLC και η Kerzner International Ltd., ιδιοκτήτρια του Atlantis Resort, στις Μπαχάμες, υπερβαίνοντας την προσφορά της MGM Mirage, καθώς οι αμερικανικές εταιρείες ανταγωνίζονται προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο της βρετανικής εταιρείας τυχερών παιγνίων.

Η BLB Investors LLC, εταιρεία που δημιουργήθηκε από την πρώην Barry Sternlicht Starwood, η Kerzner και η Waterford Group LLC, προσέφεραν 860 πένες για κάθε μία μετοχή της Wembley, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η MGM Mirage, με έδρα το Λας Βέγκας, η τρίτη σε μέγεθος εταιρεία καζίνο στις ΗΠΑ, αύξησε αυτόν το μήνα την προσφορά της στις 840 πένες για κάθε μία μετοχή της Wembley, από 750 πένες τη μία, που είχε προσφέρει τον Ιανουάριο.

Οι μετοχές της Wembley κέρδιζαν 12,5 πένες, φθάνοντας στις 890 πένες ανά μετοχή σήμερα στις 8:13' π.μ. στο Λονδίνο, τοπική ώρα. Αμετάβλητες παρέμειναν χθες οι μετοχές της Kerzner στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης και στα 45,74 δολ. η μία. Κέρδη 1,27 δολ., ποσοστό 2,9% σημείωσαν και οιμετοχές της MGM Mirage, φθάνοντας στα 45,76 δολ. η μία.

Σύμβουλοι της συναλλαγής για λογαριασμό της BLB Investors είναι η J.P. Morgan Chase & Co., η Hawkpoint Partners Ltd. είναι σύμβουλος της Wembley και η Citigroup ενεργεί για λογαριασμό της MGM.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα