Πτωτικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 14:42
UPD:14:43
REUTERS/LUCAS JACKSON

Με απώλειες κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, με τους επενδυτές να αποτυπώνουν τις ανησυχίες τους για την πορεία της οικονομίας της Ευρωζώνης και της Κίνας, ενώ ταυτόχρονα αποτιμούν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Στις 14:36, τα συμβόλαια λήξης Δεκεμβρίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,4% στις 2.038,8 μονάδες, ενώ κατά 62 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.595 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Salesforce.com χάνει 4,8%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου χρήσης τα οποία ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

Επίσης, η GoPro σημειώνει απώλειες 7,1%, μετά και την ανακοίνωση ότι η δευτερεύουσα προσφορά μετοχών διαμορφώνεται κατά 11% χαμηλότερα σε σχέση με το επίπεδο κλεισίματος της προηγούμενης ημέρας.

Στον αντίποδα, η Yahoo κερδίζει 0,3%, καθώς υπήρξε συμφωνία με τις Google, Bing (Microsoft) και άλλες μηχανές αναζήτησης να είναι διαθέσιμες στην έκδοση του Firefox.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα