Νέος οικονομικός διευθυντής στον όμιλο Frigoglass

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2004 12:26

Αποχωρεί από τη θέση του οικονομικού διευθυντή του ομίλου Frigoglass ο κ. Ιωάννης Χαλβατζής ο οποίος αντικαθίσταται από τον κ. Πάνο Ταμπούρλο.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Frigoglass, ο κ. Ταμπούρλος προέρχεται από τον ΟΤΕ Α.Ε. όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή χρηματοοικονομικών θεμάτων.

Από το 1990 έως το 2003 υπήρξε στέλεχος της Warner Lambert και μετέπειτα Pfizer-Adams, απ’ όπου απεχώρησε κατέχοντας τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή (Finance Director), έχοντας στην εποπτεία του την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο κ. Ταμπούρλος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το McGill University και πτυχίου Οικονομικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Ο κ. Δημήτρης Λόης, διευθύνων σύμβουλος της Frigoglass, δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χαλβατζή για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Frigoglass και να εκφράσω τη βεβαιότητα πως ο κ. Ταμπούρλος, με την εμπειρία και τα προσόντα που διαθέτει θα συμβάλει στην περαιτέρω εδραίωση του Ομίλου Frigoglass σε παγκόσμιο επίπεδο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα