Ολοκληρώθηκε σήμερα το SAP Business Forum

Τρίτη, 27 Απριλίου 2004 19:22

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από 1.400 στελέχη πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων έλαβαν μέρος στο SAP Business Forum, στο ετήσιο συνέδριο επιχειρηματικού διαλόγου που διοργανώνεται από τη SAP Hellas και τους συνεργάτες της.

Με κεντρικό θέμα ανάπτυξη των επιχειρήσεων με καινοτόμες λύσεις, το φετινό SAP Business Forum, με χορηγό επικοινωνίας τη «Ναυτεμπορική», άνοιξε με την ομιλία του Sergio Maccotta, διευθύνοντος συμβούλου SAP Hellas/ Middle East.

Ο Sergio Maccotta ανακοίνωσε τη νέα πρωτοβουλία της SAP Hellas σχετικά με την απονομή των βραβείων SAP Innovation Awards για την αναγνώριση της επιχειρηματικής καινοτομίας, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Ομιλο Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών PRC - The Management House, έχοντας ως στόχο να επιβραβεύσει τις εταιρείες εκείνες, που κατά το 2004 θα διακριθούν εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις για τη μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας και θα εξασφαλίσουν αποδεδειγμένο ROI.

Στη συνέχεια, ο Charles Abrams, Research Director, Gartner Group, μίλησε για τη νέα γενιά επιχειρησιακών εφαρμογών, που είναι γνωστές με τον όρο (Service Oriented Business Applications - SOBA). Οπως σε όλα τα συνέδρια της SAP, έτσι και στο φετινό SAP Business Forum, έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση της εμπειρίας επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους κλάδους, στελέχη των οποίων μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση καίριων επιχειρηματικών ζητημάτων.

Το κεντρικό πάνελ, που άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου, φιλοξένησε εκπροσώπους των εταιρειών Motoroil, Ceres, Intracom, Ομιλος Εταιρειών Γερμανός και Jansen-Cilag, που παρουσίασαν επιτυχημένα μοντέλα και πρακτικές επιχειρησιακής οργάνωσης.

Το φετινό SAP Business Forum έδωσε έμφαση και στο ζήτημα της υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η SAP, διαθέτει και στην Ελλάδα τη λύση mySAP™ All-in-One για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν ανάγκη από προσιτές και έτοιμες για εγκατάσταση (turn-key) λύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κλάδου τους.

Εντυπωσιακός ήταν και ο αριθμός συνεργατών της SAP, που συμμετείχαν στο SAP Business Forum ως χορηγοί, με ομιλίες και παρουσιάσεις σε περίπτερα, όπως οι Accenture, d.d. Synergy, Εθνοplan, HP, IBM, Lavisoft, Real Consulting, Siemens, Sun Microsystems, Teka Systems, Unisystems, APC.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα