LogicDIS: Νέα έργα για το δημόσιο τομέα

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2004 12:12

Την ανάληψη δύο νέων έργων για λογαριασμό του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) και του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) ανακοίνωσε η LogicDIS.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο “Ανάπτυξης και λειτουργίας της εφαρμογής Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής και Ζωϊκού κεφαλαίου” συνίσταται στην επέκταση της υπάρχουσας εφαρμογής ασφάλισης του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ). Η επέκταση της εφαρμογής καλύπτει νέες ανάγκες του Οργανισμού, καθώς και την διασύνδεση της εφαρμογής με διαδικτυακές (WEB) εφαρμογές.

Αντίστοιχα, το έργο για λογαριασμό του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) περιλαμβάνει την καταχώρηση στοιχείων ερωτηματολογίων σε Η/Υ, τη διενέργεια στατιστικών επεξεργασιών και σύνταξης αναφοράς αποτελεσμάτων της “Πιλοτικής έρευνας αποφοίτων Δημοσίων ΙΕΚ και της έρευνας Συνεντευκτών” που θα διεξαχθεί μεταξύ των αποφοίτων των Δημοσίων ΙΕΚ με σύγχρονα συστήματα λογισμικού για την επεξεργασία ερευνών και δημοσκοπήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πελατολόγιο της LogicDIS που υπερβαίνει τους 20.000 πελάτες περιλαμβάνονται σημαντικά ονόματα τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, όπως ενδεικτικά η Ελληνική Αστυνομία, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), η Vodafone, η Cosmote, η Telestet, η Forthnet, το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα