Νέα κάρτα από την American Express παρουσίασε η Alpha Bank

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2004 14:09

Τη νέα πιστωτική κάρτα Blue από την American Express παρουσίασε η Alpha Bank στην ελληνική αγορά έχοντας την αποκλειστικότητα των προϊόντων καρτών American Express για την Ελλάδα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας κάρτας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Alpha Bank, είναι μεταξύ άλλων τα εξής: Νέα σχεδιαστική αντίληψη, ενσωματωμένο smart chip, που της δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί αποτελεσματικά και ασφαλώς σε ηλεκτρονικό περιβάλλον, ενώ ενσωματώνει το Membership Rewards, το βραβευμένο διεθνώς πρόγραμμα της American Express. Το πρόγραμμα αυτ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα επιβραβεύσεως στην Ελλάδα, με διεθνείς συνεργασίες και με αεροπορικές εταιρείες.

Η νέα κάρτα προσφέρει επίσης επιλογή ύψους ελάχιστης καταβολής και ημερομηνίας πληρωμών, άτοκες δόσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου από άλλες κάρτες με 0% επιτόκιο για 4 μήνες και πολλά ακόμα προνόμια.

Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, o κ. Σπύρος Φιλάρετος, Εντεταλμένος Διευθυντής Alpha Bank, ανέφερε: «Η Blue, η οποία με αυτό τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δεν έχει κυκλοφορήσει σε καμμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, παρουσιάζεται πρώτα στην ελληνική αγορά. Η Alpha Bank θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός αυτό, και γιατί με την BLUE εισάγεται στην Ελλάδα το πρώτο ενσωματωμένο smart chip σε κάρτα ευρείας αποδοχής, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μέγιστη ασφάλεια τόσο στη χώρα μας όσο και στη διεθνή αγορά. Επιπλέον, χάρη στα Membership Rewards και στα λοιπά προνόμιά της, η Blue δικαίως μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η κάρτα που “ξέφυγε από το μέλλον” ».

Ο κ. Ivan Dubovsky, Αντιπρόεδρος της American Express Global Network Services, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Alpha Bank, η οποία έχει την αποκλειστικότητα εκδόσεως καρτών American Express στην Ελλάδα, παρουσιάζει την κάρτα Blue από την American Express.

Πρόκειται για την πρώτη BLUE πρωτοποριακού σχεδιασμού που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Η κάρτα Blue είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής των πελατών που επιζητούν την πρωτοπορία και αντιλαμβάνονται την αξία της ασφάλειας του smart chip και ενός διεθνούς Προγράμματος Επιβραβεύσεως».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα