Απάντηση Μαν. Κεφαλογιάννη στον Χρ. Παπουτσή

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2004 20:00
UPD:20:13

«Σε περίοδο κατά την οποία είναι πανθολογουμένως γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εσωστρέφεια και μεγάλη εσωτερική κρίση, από κεκτημένη ταχύτητα και αντιπολιτευτικό οίστρο ο κ. Χρήστος Παπουτσής προσπαθεί με αγωνία να δημιουργήσει θέματα εκεί που δεν υπάρχουν».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης απαντώντας στα όσα δήλωσε ο συντονιστής του θεματικού κύκλου Παραγωγής και Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/04/29/905648.htm .

«Θέλουμε να εφαρμόζουμε τους κανόνες ασφαλούς ναυσιπλοΐας, το όριο ηλικίας νομίζω ότι είναι παρεπόμενο», πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι η ασφάλεια των πλοίων και βεβαίως των επιβατών και των εμπορευμάτων. Γι' αυτό θα τηρήσουμε όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες, οι οποίες αναφέρονται στην ασφάλεια των πλοίων. Όπως η οδηγία της Ε.Ε. 98/18 και η συμφωνία της Στοκχόλμη.

»Σε ό,τι αφορά στους υπαινιγμούς του κ. Χρήστου Παπουτσή, "για εξαρτήσεις" από "οικονομικά συμφέροντα", φαίνεται πως εξ' ιδίων η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κρίνει τα αλλότρια».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα