Planet Ernst & Young: Eνισχυμένος κατά 27% ο τζίρος του 2000

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2001 17:16
UPD:06/08/2001 19:02

Σε 3,8 δισ. δρχ. ανήλθε το 2000 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας συμβούλων Planet Ernst & Young σημειώνοντας αύξηση 27% σε σχέση με το 1999. Οπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, τα θετικά αυτά αποτελέσματα σημειώθηκαν το έτος που πραγματοποιήθηκε η συγχώνευση των εταιρειών Planet και Ernst & Young, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία πέτυχε να ολοκληρώσει την συγχώνευση χωρίς κόστος.

Στη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου η εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικό αριθμό έργων για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών τραπεζών. Συγκεκριμένα συνήψε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα για την εφαρμογή νέων μέτρων βελτίωσης της εξυπηρέτησης των συνταξιούχων, καθώς και για την υλοποίηση νέου συστήματος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας πελατών στεγαστικών δανείων κλπ. Επίσης έχει αναλάβει την υλοποίηση έργων για την Αγροτική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, τη Γενική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

H Planet Ernst & Young δραστηριοποιείται και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης και έχει ήδη αναλάβει σημαντικά έργα για την μεγαλύτερη τράπεζα της ΠΓΔΜ, την Stopanska Banka, και την δεύτερη σε μέγεθος ιδιωτική τράπεζα της Βουλγαρίας, την UBB.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα